Skip to main content

Vi hjælper dig på vej ⤳​

Hygiejne & Innovation – Januar 2016

9.00
9.20

Introduktion

Formand Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab

9.25

Velkomst

Christine Nellemann, institutdirektør DTU Fødevareinstituttet

Tema – Innovation og design
9.30

Innovation – en styret proces

Programme Manager Camilla Bartholdy,
Copenhagen School of Entrepreneurship, CBS

Præsentation

9.50

Adfærdsregulerende design

Arkitekt Anette Heidi Sebök, Rambøll

Præsentation

10.10

Innovation gennem data og styring – KIK-projektet

Sektorchef Birthe Steenberg, Landbrug & Fødevarer

10.30

Pause – fremvisning, netværk og fordeling

11.00
12.00

Frokost

13.00
14.00

Pause – fremvisning, netværk – kaffe, kage og frugt

Tema – Praksis og Proces
14.30

Velfærdsteknologi – fra test til udbredelse

Afdelingsleder Ian Røpke,
Afdelingen for Sund Vækst, Københavns Kommune

udgik

14.50

Vedvarende kvalitetsudvikling gennem innovation

Overlæge Jens Kjølseth Møller, Sygehus Lillebælt

Præsentation

15.10

Innovativitet og Innovation – fra tanke til virkelighed

Chefkonsulent Anders Permin, DTU Fødevareinstituttet

15.30

Afslutning

16.00-17.00

Rundvisning/reception
 DTU Center for Hygiejnisk Design/DTU Bryghus

På dagen vil der være mulighed for præsentationsstande – kontakt for mere information.