Skip to main content

Vi hjælper dig på vej ⤳​

Hygiejne i storkøkkener – Maj 2015

Temadag 28. maj 2015 – Octavia, Maglegårdsvej 8 i Roskilde

Hygiejne i storkøkkener

Rådet afholder temadag om hygiejne i storkøkkener i Roskilde – i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland – hvor vi gennem fokus på nye udfordringer mht. uddannelse, nye tanker om værktøjer og løsninger,  klassiske udfordringer og intelligente systemer sætter fokus på hygiejne i storkøkkener.

Deltagergebyr er 695,- ekskl. moms pr. person for medlemmer af Rådet for Bedre Hygiejne – 1.095,- ekskl. moms for ikke-medlemmer.

9.00-10.00

Indskrivning og kaffe

10.00

Velkomst – Formand for Rådet for Bedre Hygiejne
Professor Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab

Præsentation

Tema 1 – Læring og uddannelse
10.05

Fremtidens behov for læring om hygiejne
Lektor Birgitte Sterup, Erhvervsakademi Sjælland

Præsentation

10.30

Hygiejne i udvikling – udfordringer for køkkenets kompetencer
Fødevarechef Tine Skriver, Horesta

Præsentation

10.55

Spørgerunde

Tema 2 – Nudging – for brugere og ansatte
11.05

Et lille skridt for den enkelte menneske…
Adfærdsdesigner Stig Hartmann Brask, Sorø Reklame

11.45

Frokost

12.45

Workshop om nudging – v. Sorø Reklame

Tema 3 – Udfordrende mikrobiologi – fra norovirus og salmonella til perfringens og listeria
13.15

Kan vi knække kurven?
Professor Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab

13.40

Sporing, læring og indsats
Susanne Netterstrøm og Line Risom – Fødevarestyrelsen

Præsentation

14.05

Spørgerunde

14.10

Pause og kaffe

Tema 4 – Systemer og forståelse
14.30

Kæden er ikke stærkere
Application Manager Lise Rise Diversey/Sealed Air

Præsentation

14.55

Teknologi i samspil med menneske og system
Direktør Lars Forsberg, Nobak

15.20

Spørgerunde

15.30

Afrunding